Så har jag då äntligen vaknat upp ur lyckoruset efter vårt 15-årsfirande här på västkusten. Ett firande som var så stort att vi fick sprida ut det över två dagar. Kennethdagen den 22:e mars firades med Ärtsoppa, Punch, årsmöte samt en utsökt Kennethbakelse från Steinbrenner och Nyberg. Dom hade bakelsen till försäljning i år. Vi har inte fått dom officiella siffrorna än fast prognoser pekar mot någon typ av rekordförsäljning för bageriet.

Med på mötet hade vi fint besök från Sundsvall i form av #5 Gustavsson och vi fick höra lite anekdoter från förr i tiden. Såväl 10-års plaketter som nya stolsnummer delades ut, framför allt Kullberg var nog gladast över detta, han har väntat på sitt stolsnummer i flera år.

Den gamla styrelsen blev omvald och Lerneryd kom in i valberedningen på en vakant plats.

Efter avslutad sittning gav vi oss av till hotell Opalen för Hummning och Mumming vilekt innebar en go eftermiddag i deras relaxarea. Här tog officiellt vårat firande slut denna dag fast det var några som valde att gå vidare ut och göra stan.


Lördag 26 mars och vårt firande fortsätter.

Vi samlas inne på Hotell Eggers i väntan på att vår inhyrda spårvagn skall komma. Inne på hotellet har vi även media väntande. Dom väntar ivrigt på att få plåta ”världens nyaste Kenneth” som skulle dyka upp. Det gjorde han också, fyra månader gamla Kenneth dök upp i sällskap med sina föräldrar. Dom var halt överväldigade över välkomnandet. Vi berömde samtidigt föräldrarna till ett bra namnval på sin son. Spårvagnen dök upp när den skulle och Alvén hade så fint smyckat ut den med banderoller så här skulle ingen missa att det var Kennethklubben som var ute och åkte. En full spårvagn där räkor och vin avnjöts samtidigt som vagnen tog oss genom stan, ut till Långedrag och tillbaka igen. Nya 10-årsmedaljer delades ut och #1 Krook hade hittat till stan och han underhöll oss på bästa sätt så glädjen stod högt i tak.

Efter vagnsturen var det några timmar egen tid innan vi skulle få oss lite skräckblandad historia. Vi gick nämligen en spökvandrig på kvällen. Den började på Gustav Adolfs torg och fortsatte i gränderna och gick runt det gamla Göteborg, Kronhusområdet och avslutades med trerättersmiddag på Kronhusets restaurang. Under vandringen fick vi bevittna historiska berättelser, mord, galenskap samt ett sjuhelsikes skådespel.

Den avslutande middagen var även den utsökt och vi gjorde en egen specialare och avslutade det hela med en Kennethbakelse.